Misdaad begaan?

Rijbewijs kwijt?

Iets gestolen?

Bekijk wat ik voor u kan beteken...

Bel: 071 542 7910

Strafrecht advocaat gevestigd in Leiden/Leiderdorp

Tatjana Dreiling ziet het als haar taak om iedereen die verdacht wordt van een strafbaar feit bij te staan. Het gaat erom om ervoor te zorgen om een tegenwicht te kunnen geven tegen het veelal machtige opsporingsapparaat van het Openbaar Ministerie. Immers iedereen is onschuldig zo lang niet het tegendeel bewezen is en ook iemand die schuldig is heeft recht op een eerlijk proces.

Een eerlijk proces is, dat alle feiten en omstandigheden, die ertoe doen naar voren gebracht worden en bij het uiteindelijke oordeel van de rechter meegewogen worden. Regelmatig is het ook mogelijk om een zaak voor een rechtszitting te schikken. Dit is veelal van belang voor het kunnen verkrijgen van een Verklaring omtrent Gedrag.

Soort zaken:

Tatjana Dreiling kan u in tal van verschillende strafrechtzaken bijstaan. Hieronder staat een eerste greep van veelvoorkomende strafrechtzaken.
Geweldsdelicten en levensdelicten
Diefstal
Fraude, bedrog, oplichting
Wapendelicten
Drugsdelicten
Verkeersdelicten

Vertrouwelijk en geheimhoudingsplicht

Een strafadvocaat en ook het eventuele ondersteunende personeel van een advocaat heeft altijd een geheimhoudingsplicht. Niet iedereen weet, dat de telefoon van een advocatenkantoor niet door de politie afgeluisterd mag worden, daarnaast vindt een bespreking met een strafrechtadvocaat altijd achter gesloten deuren op kantoor plaats. Zo is uw privacy zo optimaal mogelijk gewaarborgd. Let wel: uw telefoon mag wel afgeluisterd worden.

Piketregeling Tatjana Dreiling

Tatjana Dreiling is deelnemer van de piketregeling

Iedereen die aangehouden is kan een beroep doen op Tatjana Dreiling. Zij is deelneemster van de piketregeling. De politie moet een aangehouden verdachte erop te wijzen dat hij of zij het recht heeft kosteloos met een advocaat te overleggen die deelneemer is aan de piketregeling. Dit moet voor het verhoor.

Voorkeursadvocaat

Indien u Tatjana Dreiling op het politiebureau als voorkeursadvocaat opgeeft, zal zij zo spoedig mogelijk naar het politiebureaukomen. U hoeft daar dan niets voor te betalen. Geeft u geen voorkersadvocaat op, dan zal de politie de piketcentrale inlichten. De piketcentrale stuurt dan een melding naar de op die dag dienstdoende ‘piketadvocaat’, die dan binnen twee uur na ontvangst van de melding de verdachte op het politiebureau moet bezoeken. Ook dat is geheel kostenloos.
Het voordeel vaneen voorkeursadvocaat is veelal , dat u uw eigen advocaat al kent en er vertrouwd mee bent. U hoeft dus niet van advocaat “te wisselen”, mits uw advocaat maar deelnemer van de piketregeling is.

Is uw advocaat geen deelnemer van de piketregeling dan kunt u ook dan een beroep op hem of haar doen. Alleen zijn de kosten dan voor uw rekening.

Neem vrijblijvend contact op

Als u inspreekt ontvangt Tatjana Dreiling een email
van uw ingesproken bericht en belt u binnen enkele uren terug.

Bel: 071 542 7910
Over Tatjana Dreiling

Zij is nieuwsgierig en reislustig. Haar reizen en verblijf in andere landen hebben haar kijk op mensen beinvloed. Op deze site wordt naast veel informatie ook geprobeerd om de schoonheid van variatie, door mooie landschapsfoto’s van haar reizen te onderstrepen.

Spoedaanvraag

Tatjana Dreiling staat u graag te woord. Spoedvragen krijgen binnen 24 uur een reactie.

Kennismaken

Wilt u weten waar u juridisch staat? Een kennismakingsgesprek van 30 minuten is gratis.

Hoe ik te werk ga

 • 1
  Kennismaking

  Ik vind het belangrijk dat u mij vertrouwt

 • 2
  Voorbereiding

  Ik spit zaken graag uit, beloof nooit onzin, en spiegel een reëel haalbaar resultaat voor, financieel kom ik er altijd met mijn cliënten uit.

 • 3
  Resultaat

  Ik ga voor het best mogelijke resultaat, soms is dat bijvoorbeeld een vrijspraak, maar veel vaker een lagere straf of een goede omgangsregeling.

Referenties

Tatjana Dreiling is blij dat haar cliënten regelmatig hun tevredenheid uitdrukken in een persoonlijke en positieve recensie. Hieronder kunt u lezen wat voor indruk de werkwijze van Tatjana Dreiling achterlaat.

Lucia

Google Review

Eindelijk een advocaat die haar werk goed verstaat en begrijpt. Mensen een aanrader!!!
wilt u een goeie advocaat? Dan is dat Mr. T. Dreiling!! Ik praat uit ervaring!
Diantha

Google Review

Tatjana heeft ons super goed geholpen.
Ze gaat super snel te werk een weet alles precies goed uit te leggen. Ook is ze super kind vriendelijk. Ze probeerde op allerlei manieren mijn dochter te vermaken tijdens onze afspraken. Ze is ook erg behulpzaam en ik voelde me meteen op mijn gemak. Ik ben haar super dankbaar.
T.M Blok

Google Review

Ik was gepakt met alcohol op achter het stuur, erg dom en slordig... Mij werd toen sterk aangeraden een advocaat in dienst te nemen omdat het percentage dat ik blies er hoog was en ik recidive ben en eigenlijk niet zonder rijbewijs kan. Via via kwam ik bij meester Dreiling terecht. Door al haar inspanning heb ik uiteindelijk me rijbewijs in 40 dagen terug gekregen terwijl er 4 maanden waren geeist door het OM. Daarnaast kreeg ook nog is een hele schappelijke straf van de officier, door de hulp van meester Dreiling. De 5 sterren zijn dan ook meer dan terecht en kan meester Dreiling ten zeerste aanraden voor rijbewijs zaken. Nogmaals dank!
Linda Hendriksen

Google Review

ik zou geen betere advocaat kunnen wensen dan Tatjana !
Met verschillende zaken heeft ze me zo goed geholpen, bijgestaan en begeleid .
Ze is professioneel , lief , en heeft geduld met je ! Ben erg blij met haar als advocaat en heb veel aan haar te danken ! Dank je wel voor alles Tatjana
Groetjes linda
Tim

Google Review

Heel erg tevreden over het behaalde resultaat bij mijn zaak. Te danken aan Mevrouw Dreiling, veel inzet getoond en kreeg sterk het gevoel dat Mevrouw Dreling er echt alles aan wilden doen om het beste resultaat te halen en dat is ook gebeurt! Nogmaals dank!

Kennis maken?

Wilt u weten waar u juridisch staat? Een kennismakingsgesprek van 30 minuten is gratis.
Neem contact op
Leer meer over wat Mr. T Dreiling voor u kan beteken.