Over Tatjana Dreiling

De kracht van Tatjana Dreiling ligt in de focus op de concrete situatie, haar betrokkenheid en duidelijke taal.
Bel: 071 542 7910

met hart werkend aan uw zaak

Tatjana Dreiling werkt grotendeels in de omgeving van Leiden en Den Haag, maar ook cliënten uit de rest van het land weten haar te vinden. Overal in het land staat Tatjana Dreiling haar cliënten bij. Zij ziet het als een uitdaging om cliënten in verschillende soort conflictsituaties te ondersteunen. Het kan daarbij bijvoorbeeld gaan om een familieruzie of een juridisch conflict al dan niet met de overheid. Tatjana Dreiling staat ook veel cliënten in verschillende soorten strafrechtzaken bij. Strafzaken worden gehouden in het arrondissement van de plaats waar het strafbare feit heeft plaatsgevonden.

Gevarieerde ervaring

Tatjana Dreiling heeft een jarenlange ervaring als advocaat maar ook daarbuiten. Hierdoor is ze thuis op verschillende rechtsgebieden en kent ze ook de sfeer binnen organisaties en rondom de verschillende soorten conflicten. Zo weet ze bijvoorbeeld goed de weg binnen de overheid.
De kracht van Tatjana Dreiling ligt in de focus op de concrete situatie, haar betrokkenheid en duidelijke taal. Dure ingewikkelde woorden zijn nergens voor nodig.

Referenties

Tatjana Dreiling is blij dat haar cliënten regelmatig hun tevredenheid uitdrukken in een persoonlijke en positieve recensie. Hieronder kunt u lezen wat voor indruk de werkwijze van Tatjana Dreiling achterlaat.

Lucia

Google Review

Eindelijk een advocaat die haar werk goed verstaat en begrijpt. Mensen een aanrader!!!
wilt u een goeie advocaat? Dan is dat Mr. T. Dreiling!! Ik praat uit ervaring!
Diantha

Google Review

Tatjana heeft ons super goed geholpen.
Ze gaat super snel te werk een weet alles precies goed uit te leggen. Ook is ze super kind vriendelijk. Ze probeerde op allerlei manieren mijn dochter te vermaken tijdens onze afspraken. Ze is ook erg behulpzaam en ik voelde me meteen op mijn gemak. Ik ben haar super dankbaar.
T.M Blok

Google Review

Ik was gepakt met alcohol op achter het stuur, erg dom en slordig... Mij werd toen sterk aangeraden een advocaat in dienst te nemen omdat het percentage dat ik blies er hoog was en ik recidive ben en eigenlijk niet zonder rijbewijs kan. Via via kwam ik bij meester Dreiling terecht. Door al haar inspanning heb ik uiteindelijk me rijbewijs in 40 dagen terug gekregen terwijl er 4 maanden waren geeist door het OM. Daarnaast kreeg ook nog is een hele schappelijke straf van de officier, door de hulp van meester Dreiling. De 5 sterren zijn dan ook meer dan terecht en kan meester Dreiling ten zeerste aanraden voor rijbewijs zaken. Nogmaals dank!
Linda Hendriksen

Google Review

ik zou geen betere advocaat kunnen wensen dan Tatjana !
Met verschillende zaken heeft ze me zo goed geholpen, bijgestaan en begeleid .
Ze is professioneel , lief , en heeft geduld met je ! Ben erg blij met haar als advocaat en heb veel aan haar te danken ! Dank je wel voor alles Tatjana
Groetjes linda
Tim

Google Review

Heel erg tevreden over het behaalde resultaat bij mijn zaak. Te danken aan Mevrouw Dreiling, veel inzet getoond en kreeg sterk het gevoel dat Mevrouw Dreling er echt alles aan wilden doen om het beste resultaat te halen en dat is ook gebeurt! Nogmaals dank!

Kennis maken?

Wilt u weten waar u juridisch staat? Een kennismakingsgesprek van 30 minuten is gratis.
Neem contact op
Leer meer over wat Mr. T Dreiling voor u kan beteken.